juli 08, 2007

Larm av olika typer; villalarm, inbrottslarm, överfallslarm och huslarm

Larm är något som blir mer och mer populärt. Inte särskilt underligt egentligen, säkerhet är viktig i tider då såväl radhus som kontorshotell får inbrott av olika anledningar. Det är aldrig kul att få inbrott och det kan ett larm skydda ifrån, vilket förstås är väldigt bra. Enklare och bättre säkerhet än larm finns knappt.

Larm är viktigt. Så lång hänger nog de flesta med. Vad för larm ska man då välja? Det finns en uppsjö av olika typer av larm såsom villalarm, inbrottslarm, överfallslarm, huslarm, andningslarm, brandlarm, hemlarm, billarm och till och med mopedlarm. Många ord för samma sak, kan man tycka, men alla dessa larm är avsedda för olika miljöer och situationer.

Inbrottslarm skyddar mot inbrott i såväl hus som på kontor, brandlarm skyddar och varnar mot brand, överfallslarm skyddar mot överfall på främst kvinnor, mopedlarm skyddar mopeden från oönskat användande eller lek av den och så vidare. Alla dessa larm har en funktion, ibland två eller tre funktioner.

På sajten AllaLarm.net finns massor information om alla dessa olika typer av larm. Besök och fundera över vilket larm ni behöver i vilken situation, det kan spara både pengar och minnen.

Inga kommentarer: